Kas

Başöğretmen'imiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirleri ve yılmaz mücadele azmiyle açtığı istiklal ve istikbal yolunda ülkemize hizmet etme ülkümüzü yüceltmeye devam edeceğiz.

Rahmet ve özlemle anıyoruz…

Ekm

100'üncü yılında, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. yılı okulumuzda gururla ve coşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

50. Yıl ortaokulu okul rehberlik servisi ve meslek tanıtım kulübünün ortaklaşa düzenlediği meslek tanıtım konferansına İluh Devlet Hastanesinden Doktor Alemdar TUFAN, Psikolog Fırat BAVLİ, Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Fatih ÖZAT ve Hemşire Selda AŞKAN okulumuza gelip 8. Sınıf öğrencilerimize mesleklerini tanıtmışlardır. Teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okulumuzdaki İngilizce Öğretmeni Özay Bedir ve Türkçe Öğretmeni Sakine Pınar ın yürüttüğü eTwinning projesi

1. Dönem 1. Yazılı Sınavlar 30 Ekim 2023 ile 10 Kasım 2023 tarihleri arasında,

1.Dönem 2. Yazılı Sınavlar 25 Aralık 2023 ile 5 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik üst öğrenim kurumlarının tanıtılması adına Batman Fen lisesine gezi düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuzda 4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü etkinliği düzenlendi. Emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Millî Eğitim Müdürümüz okulumuzu ziyaret etti.

Eyl

8. Sınıf ve 7. Sınıf öğrencilerimizin tümüne verimli ders çalışma yöntemleri ve test çözme teknikleri ile ilgili seminer verildi.

Eyl

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ile ilgili olarak okulumuzun 8. Sınıf öğrencilerine yönelik seminer çalışması yapıldı.

Eyl

Okulumuz öğrencileriyle dersten önce 15 dakika sabah sporu yaparak güne daha sağlıklı başlamayı hedefliyoruz.

Nis

50. YIL ORTAOKULU NATURE TALKS  E TWİNNİNG PROJESİ / Orman Haftası /Ağaç Dikme Etkinliğimiz

Mrt

Okulumuzda düzenlenen 5. sınıflar arası matematik bilgi yarışmasında birinci olan 5/C sınıfı öğrencilerini tebrik ediyoruz.