Mrt

50.yıl ortaokulu olarak 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla Batman Fen lisesine gezi düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen münazara yarışması ve İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz sayın Diyaettin Okuyan tarafından ödülleri takdim edildi.

Mrt

Öğrenciler halk eğitim merkezi kitap okuma noktasına götürülerek ordaki görevliler tarafından kitap okuma noktası tanıtıldı ve kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ekm

8. sınılar arasında, elektronik ortamda ingilizce öğretmenlerimiz tarafından yapılan bilgi yarışması için, kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Psikolog yazar Tuncel Altınköprü yazar buluşmaları çerçevesinde okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet etmiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

Rehber öğretmen Merve Aydın ve din kültürü öğretmeni Fatma Turan tarafından 8.sınıf kız öğrencilerimize yönelik ergenlik dönemi konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzun rehberlik öğretmenleri tarafından öğrencilerimize verimli ders çalışma ve test çözme teknikleri konulu seminer verilmiştir.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü okulumuzda  kutlandı. Etkinliğimize  Şube Müdürümüz sayın Murat ŞAHİN de katıldı. Etkinliği düzenleyen Fidan ve Mehtap hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Efendimizin (sav) izinde sevgi ile çocuklar yetiştiriyoruz. Gururluyuz 50.Yil Ortaokulu ailesi olarak

Eyl

5/B sınıfı Din kültürü ve ahlak bilgisi dersinde evrendeki mükemmel düzen ile Allah'ın varlığı ve birliği arasında ilişki kurduk.

Ara

Kütüphanemizde 3000 adet kitap mevcut olup, öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Ara